Skamling Distrikt

Skamling Distrikt

KFUM spejdergrupperne i kolding kommune

Get Out Festival i Kolding

30. maj 2017 · Leder · Skrevet af Jan Skovhus Hansen

Get Out er Danmarks første friluftsfestival. Konceptet er udtænkt af Friluftsrådet, som er en paraplyorganisation for friluftslivets organisationer. Den første arrangør af friluftsfestivalen er Kolding Kommune. 

Festivalen Get Out bliver afholdt i Kolding Midtby og på Houens Odde den 9-10. september 2017. Det bliver to dage med masser af spændende udendørsoplevelser og god stemning.

Friluftsliv kan dyrkes på mange måder – også i byen. På Get Out friluftsfestival vil der være både være plads til action, fordybelse, eventyr, ro, bålhygge, fællesskab og kærlighed til naturen, og der vil være aktiviteter på vandet, på landjorden og i luften!

Se mere på www.getoutfestival.dk